28 Mart 2010 Pazar

Avon Advance tecniques Daily Results serumu

Artık naçizane bi kaç tavsiyemi bende paylasmak istiyorum böyle deneyip ciddi iyi performans aldıgım ürünleri bu her ne olursa olsun yazcam gerci pembe kirazın bi yazısında dediğimiz gibi bu yüzden cok fazla alıyoruz tüketemeden bırakıyoruz eskitiyoruz ama daha dikkatli olmalı saddece işmize gercekten yarayanları almalıyız
ben bu ürünü yıllardır biliyorum..Daha önce elidor'un ısıldayan parlaklığını kullanmıştım oda harika kokuyodu ama bi türlü bitiremedik iki kişi kullandıgımz halde aylardır,ama bu ürün ölemi insanın kullandıkca kullanası geliyo valla kokusu verdiği yumusaklık cok kalıcı canlar hepinize tavsiye ederim ve fiyatıda 7TL falan oluyo  genelde..

Aa Benimde tırnağım smokin giymiş:)bak görüyomusun sen şu işi :P

     Tamam özentiyim kabul ediyorum :D miss beril'cimde gördüm ve konu trnaga bişiler cizmek olunca hiç bi zmn dayanamadgm gibi şimdide dayanamadım ve hemen bende yaptım tırnağıma:)sınaw haftası yaklaştıgı için acıp 2.kez bakamadım ama umarım benimkinide begenirsiniz bayagı bi titretmişimde resim kötü ama idare ediverin artık :) :)

26 Mart 2010 Cuma

Kastamonu gulu:P

     of of onu özlemek  kötü hmde cok kötü..yani kötüydü...Artık delirme noktasına gelmiştimki artık seytana uyup onun yanına gtmeye karar verdim ben pek bi cesaretsizimdir!hemde yalan söylemeyi pek beceremem oyüzden 2 senedir bi kere bile askımın yanına gidememiştim ama dün gittim cok düşündüm-geri caydım ama sonunda gittim...Ohh!
dün 12 kastamonu otobüsüne atladgım gbi  onun yanında aldım solugu...Nasıda özlemişiz birbirimizi ya,bizi kavuştrmayanlar utansın:(Yayamas sevgülüm bana kastamonu gulu ve  kastamonudasın saka gibi arkadas!"diye takıldı durdu:D kastamonu küçücük bi şehirmiş bizim ilçe kadar bişi bi cumhuriyet meydanı vardı tarihi turistlik degere sahip olarak!vaktimiz cok sınırlı die detaylı gezemedik hiç bi yeri ama yemek yedik alışveriş yptık,dizi izledik (ki memnu iice sıkıcılasmaya basladı):S o kdr ama bana yetti (dicem yalan olcak) yetmedi aslada yetemez ama su 2aydan kısa bi vakit kala buna aglasmak anlamsz!gelicek sonra canımıniçi cok mutlu olcam bende inşallah!
işte bi kastamonu günü hatırası arkamda da miniminnacık bi çay var:)

NOT:Vizelerim başlıyo evham sıkıntı hali başgösterio yavaş yavaş haliyle..Ve yazacak çok seyim olmasına ragmen yavaş yavaş uzaklaşmak zorundayım pcden beni özleyin olurmu:( Tüm sınaw haftası yaklaşan bloggerlara Allahımdan kolaylıklar diliyorum!!!

19 Mart 2010 Cuma

Eyvah Eyvah!

       Pazartesi günü ders çıkışında bişiler yapalım dedik ben hala eyvah eyvah'ı görmediğim için onu izleyelim dedim,canım arkadaslarımda beni kırmadı..(Bu postuda bu kadar zaman geçmesine rağmen sırf eglenceli bişilerden bahsetmek için yazıyorm buarada)

Güzelce yemekler yendi bomba dedikodular yapıldı...kazanlar kaynatıldı :D sonrada girdik filmimize.basladıgı ilk andan itibaren eglenceliydi bence cok yüksek beklentili gitmezsen sorun yok!
Dikkatimi çeken seylere gelince ilk olarak filmde bi sürü olay var ama kısa kısa gecilmiş hepside..Yoksa üseyin badem cok tatlı bi canakkale'li ztn ege trakya şivesini cok seven bi insan olarak ben cok güldüm:)
2.olarakta Demet akbağ'ın fiziğine masallah dedim yaaa tmm illaki bişiler yptrmış mesela solaryum harikası flndı ama taştı fiziği yani,yaşına rağmen!

Kısacası 2 saat herşeyi unutup gülmek isteyen herkese tavsiye ederim...

18 Mart 2010 Perşembe

özlem nasıl güçlü bi duygudur ya!

     Canım acıyor evet,şuanda böyle bi post yazıp ilerde bunu hatırlamak istiyomuyum hayır!ama elimden baska bişi gelmiyo hissizleştm giderek,daha alıngan mutsuz içine kapanık,kırgın yapıyo beni sensizlik,böyle bi duyguymuş demek özlemek...herkese, herşeye hatta bazen özlediğine karşı kırılıyomuş,küsüyomuş insan...
    
     Soruyorum canımıniçi ne var yanımda olabilseydin,varlıgınla mutlu huzurlu olabilseydim kendim için istemiyorum sadece bunları..Senin halinde ortada tabiki..Bu yazı ztn bizim allaha duamız,niyazımız bitanem!
Kalbim o kdr ağır, ellerim o kdr güçsüzki ancak bu kdr ifade edebiliyorum kendimi...
     
    Gelecek güzel günlerimizi düşünüyorum,beraber olacagımız güzel güneşli günleri,gidecegmiz yerleri,şakalaşmalarımızı,heyecanımızı,saatlerce dırdır etmelerimi cenemin hiç durmamasını,gözlerindeki parıltıyı..Hepsini o kdr özledimki,sabırla bekliyorum sevgilim seni!
ARTIK GEL...!

17 Mart 2010 Çarşamba

Neden Ankara'daki TOPSHOP kapandı ya:(

Ya  ta gecen sene ankamall topshop kapandı ankaralı bloggerların bildiği gibi!her yerde onun tarzını arıyorum ama yok bide netten sitesine bakıp bakıp iç geciriyorum neden ankarada bu cicilerden artık yok diye!Sonunda bunuda yazmak istedim!Burdan topshop yetkililerine sesleniyorum NEDEN???:)
Neyse umarım yeni acılan o bi ton alışveriş merkezlerimizin birine acılır
Topshop'tan sizler için sectiklerim:
Bunlarda en bayıldıgım şey olan takılar bunlar sadece küçük bi kısmı:
Bu 3lü yüzüğün biraz benzerini kotonun yeni sezon accesorize'ından aldım.Aklınızda bulunsun!

Siz nasıl buldunuz bakalım bu cicileri?:)

16 Mart 2010 Salı

Fashion'n makeup Freak'in 200.izleyici çekilişi

Ztn begenerek izlediğim Fashion'n makeup Freak 200. izleyicisinin şerefine güzelmi güzel hediyeler dagıtıo son kez katılyorum (son kez olurmu cidden bilmiorum ama) :D eger sende katılmak istiyorsan buraya tık tık!

12 Mart 2010 Cuma

Bounty Hunter Galası

     Gerard Butler ve Jennifer Aniston beraber film cekerde ben bloğumda yer vermemmi!ikisinide ayrı ayrı cok severdim( hatta gerard'a bayılırdım )da ikisinin beraber film cekmesi cifte kavrulmuş gibi geldi!baksanıza nerdeyse yakışıyolar dicem Çünkü cok benziyolar birbirlerine ama ideal çift gibi diilde daha cok abi-kardes olsun en iyisi bunlar:)
Gerard Butler'ı ps.i love u da tanıdım sonra the ugly truth da izledim(ki burdaki rolü cok sekerdi)eminim herkes bnm gibi düşünüyodur baksanıza ne kadar da hoş ?
Bide jennifer'ı inceleyelim:
Elbise-ceket kombini olmuş ztn rahat giyinmeyi cok sevdiğini düşünürsek tarzını bi kez daha yansıtmış ama ben merak ediyorum bu kadın sacından niye hiç sıkılmıyo tmm bnde hiç sıkılmıyorumda  ne bilim o ünlü biri :D:D:D



Bakalım ne zmn girecek Türkiye'de gösterime girecek mrkla bekliyorum..

Yuupii!Yaratıcı blogger ödülümm (=

Canım Kokosh'um ve kürk mantolu madonna'cım beni yaratıcı blogger ödülüne layık görmüş...Buna cok ama cok mutlu oldum cok teşekkür ederim canım benim..
Benim hakkımda 7 ilginç özelliğe gelince:
1)Bazen çok  dediğim dedik oluyorum(Bu biraz da özeleştri oldu ama)
2)Makyajsız halimide begeniyorum(ama bu cok güzelim fln die diil sadece yüzüm pırıl pırıl die)
3)yukarda derken aklıma geldi Yüz ve makyaj temizlemeye de makyajım kadar önem veririm
4)Canım Sevgilim uzakta mayısa kdr ve onu cok ama cok özlüyorum :(
5)Tüm arkadaslarımında benim onları sevdiğim kdr cok ve gercek beni sevmesini istiyorum..Zira gercek olmayan hiç bişeye tahammülüm yok!
6)Birinin arkasından konuşursam onu bi gün kelimesi kelimesine o kişinin yüzünede mutlaka söylerim (bu garip özelliklerimden biri ama bu özelliğimi seviyorum:) )
7)Tam anlamıyla bi Doğrucu davutum,yani herşey nizamına uygun olacak..Tabi bunun dozunu ayarlamamda fayda var;)

Ödülün Şartları:
Sizi ödüllendirene teşekkür edin.
Sizi ödüllendirenin blog linkini yayınlayın.
Ödülün logosunu yayınlayın.
7 yaratıcı blogger ödüllendirin. 7 blogun linkini yayınlayın.
Ödüllendirdiklerinizi haberdar edin.
Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın.

Bende bu ödülü,
Kürk mantolu madonna
mughetto
image and the city
miss dominika
moda gezegeni
Düşünen balık
just-makeup 'a takdim ediyorum!


10 Mart 2010 Çarşamba

8 Mart'tan son indirimli ürünlerim

Eveett hiç ama hiç ihtiyacım yokken son aldıklarımda bunlar:) sanırım fiyatlarını cazibesine dayanamadım bişiler alasım geldi:) ürünler hakkındada cok bilgim yok aslında hele oxygen power canlandırıcı temizleme jeli hakkında sivilce yapıyo gibi bi yorum duydum ve üzüldüm umarım cok kuru olan cildimin basına böyle bişi gelmez..:O

Fiyalarınıda yaziim hemen en sevdiğim kısım bu!:)
Nivea oxygen power canlandırıcı temizleme jeli:7.62TL
Nivea günlük bakım kremi:9.50 TL

Ah ah hemen benim olsan be ray-ban wayfarer


Ne kadar da güzeller öle diilmi en cok bu iki rengi begendim diyebilirim..fuşya manyagı biri olarak bu fusyayı ve seker gibi durdugundan bu pembeyi:)Tam istedigim oldu renkli gözlükler üretildi ama bu seferde şuanda buna para ayırabilitem mechul!:)Sordugum bi kaç optikte 300 350 tl arası değişiyo fiyatları ,web sitesinde ise 109 $ yani 167lira fln nası bi dengesizlikse bu :(:(:(
Özellikle yurtdışında olan bloggerlardan yorum almak istiyorum orda bu gözlügün fiyatı ne kadar bilen varmı?



8 Mart 2010 Pazartesi

Serdar Ortaç feat Ahmet Şeker "Ne Zaman"

         Ahmet Şeker'i Serdar ortaç'ın sana değmez şarkısının sonunda sana degmez bu sitemler sana değmez.... diye mikrofonu kapıp sarkıyı coşturan,yüreklerimizi kıpraştıran kişi olarak tanıdık ilk defa.. Şimdide ufacık tefecik içi dolu turşucuk serdar'a  "ne zaman" adlı bu güzelmi güzel şarkıda eşlik etmiş bence iyide etmiş...:)
bakalım siz ne düşünüyorsunuz?

MUGHETTO'cumdan aldığım NYX Rujum


Mughettocumla ne ugrastık bu ruju göndermek-teslim almak için kac kere kargoya gittik geldik ayrı ayrı...ama en sonunda erdim muradıma:)
Cok ama cok begendim bu ruju hatta arkadsıma gösterdim ilk tepkisi:senin rengin ya bu rujda dedi ayrıca sürümüde harika !
Cok keyifli bi alışverişti herkese tavsiye ederim..bide mughetto bana bide güzel bi not yazmış o da cok tatlıydı:)..cnm bnm...tekrar teşekkür ediyorum! 

6 Mart 2010 Cumartesi

8 Mart Dünya kadınlar günü Migros kampanyası


       Canlar duyduk duymadık demeyin...Migroslarda (tabi baska marketlerdede benzer kampanyalar vardır ama):) 8 Mart fünya kadınlar gününe özel Makyaj malzemesi,cilt bakım ürünleri ve bayan parfümlerde %50 indirim var...Yetişen alıyor gel vatandaş geeell:P
bende sadece gerekli iki şey aldım tabiki :)
1)Maybeline göz makyaj temizleme losyonu 5.99 TL

2)Nivea soft nemlendirici bakım kremi: 5.25 TL


3 Mart 2010 Çarşamba

Elseve Nutri Gloss Sorunsalı


                             

       Bi şampuan elseve olurda nasıl bu kadar kötü olabilir..hay seni tanıdıgım güne be şampo :P :D Acaba benim sac derim mi hassas diyodum ki bi kız toplantımzda actım bu konuyu megersem herkesin sacını benim gibi mahvetmiş..:S
    Bi kere, gayet normal olan sacım yıkadıgımın ertesi günü kirleniyo neredeyse sanırm içinde cok sac kremi var,hergün sac yıkamam gerekiyo,bununda sacın yapısını bozdugu bi gercek(cok yaglı olmadıktan sonra) ayrıca o kdr vaktimde yok!
  Benim gibi saç yapıma uyabilcek neredeyse tüm elseve sampuanlarını denemeyi sevenlere sesleniyorum....SAKIN!!! :)
                                                                                             Sevgiler...