25 Şubat 2011 Cuma

The Lake House- Göl Evi

Yine bi film önerisiyle karşınızdayım:)
Her izlediğim filmi öneriyo gibi dursamda aslında sadece begendiklerimi sizinle paylaşıyorum ondan öyle duruyo:D
bu filmi izlemeye basladıgım anla bitiş anına kdr anlamadığım şeyler oldu..Ee o zmn?diye kaldım bi çok kez ama yinede değişik bi senaryoya sahip bi aşk filmi,sevgilime göl evini izliyorum dediğimde oo!nasıl şimdiye kdr izlemedinkii o bi klasiktir nerdeyse dedi çok şaşırdm,adını sürekli duyup bi türlü izlemezsen olacağı bu:P


Neyse sizde elinize filmin dvdsi geçerse mutlaka izleyin,filmi izleyince Keanu Reeves'in oyunculugunu ne kadar özlediğimi hatırladım,Sahi nerde o?:p

24 Şubat 2011 Perşembe

Kargolarım Geldi :)

Buaralar gözüm yollardaydı  4-5 tane ayrı paket bekliyodum,ikisini paylaşıcam sizinle:)
Tatil hobilerimden biri alışveriş sitelerini turlamaktı,gözdelerim ise asos ve ebaydı

Ebaydan bu çikin baykuş yüzüğü aldım,böylece baykuş aksesuarlarımcogalmış oldu,yüzüğümle aşk yaşıyorumsu sıralar:)


2. olarak ebay'dan geçen sene turuncusunu aldığım saattin beyazını aldım,malum önümüz yaz:)


Bu saatin spor görüntüsüne bayılıyorum,isteyenlere link verebilirim
Fiyatı sadece 3.97$



22 Şubat 2011 Salı

Yepisyeni Telefonum:)

Gönlüm ne blackberry ister,ne e72..Bir sen ol yeter güzellergüzeli:D:D:D
Kafiyelide oldu hee:p
eveet yeni fıstığımla tanışın kıslar:)Ne zamandır istiyip söylüyodum hatta buyazımda da bahsetmiştim size bu aşkımı,almak bugüne nasip oldu..



Dünyalar güzeli harika pembiş telefonum bozulmasaydı hiç başlamazdı bu aşk ama yapacak bişi yoktu malesef:P
Öyle yani,bunu bile paylaşiim dedim:)


p.s Artık mobil bi blogger'ım işin en eğlenceli kısmıda bu:D

21 Şubat 2011 Pazartesi

Alix Avien Nail Deco :)

Yeni bişi çıkarda ben eksik kalırmıyım?
cevap veriyorum:Mümkün Değil!:)

Bu çatlak patlak ojeyi aklımdaydı,tunalıda pino kozmetik asmış KOCAMAN çatlayan oje geldi diye farz olmuştu artık almak:)Ama malesef ne beyazı,ne de siyahı kalmıştı..Bende mavisini kaptım bi dahaki sefere inş diyerek:)Bakın bakalım begenecekmisiniz benim uygulamalarımı..:)


ojenin kutusu bile vardı şok oldum,alix avien bizi bunlarlamı kandırmaya çalışıyo dedim:P

Bide mavi H&M ojenin üstüne denedim




Bunuda tek parmagıma denemişti kız,ne kdr ugrastıysam bi turlu bugulu olmayan bi foto cekemedim ama yinede pembe almayı düşünenlere fikir olursa diye koyuyorum:


20 Şubat 2011 Pazar

H&M Nail Polish٠•●•٠Blue My Mind

İşte bakınca bile beni mutlu eden oje =) yok böyle bi güzellik bence yaa,flashtan biraz açık renk cıkmış olsada,aslında o tam bir elektrik mavisi:)
i love u H&M


18 Şubat 2011 Cuma

indirimlr.com



Fırsat sitelerinden hediye almak son dönemlerde gerçekten çok popüler oldu! Mesela Groupon veya Markapon gibi fırsat siteleri bize hergün çok uygun fiyatlara, restoranlardan sinemaya, dans kurslarından güzellik merkezlerine kadar fırsatlar sunuyor! Sizde bu şekil sevdiklerinize hediye almak istiyorsanız eğer ve acaba hangi siteden alışveriş yapsam diye düsünüyorsanız size bir müjdem var: Indirimlr.com sayfasını hiç duydunuzmu?


Indirimlr – kategorilere göre sırlanmış, tüm fırsatların bir arada olan, interaktif ve kolay kullanımlı bir platform hazırladı.

Kimin senin için en iyi teklifleri sunduğunu karar vermen için, tüm fırsat sitelerini, Alexa Rank puanlarını ve şehirlerin sayılarını bir listede sunuyor. Ayrıca, seçeneğini daha da kolaylaştırman için, siteler hakkında kendi yorumlarını açıklaman mümkündür. Böylece Indirimlr ile boş zamanlarını organize etmen daha kolay ve çabuk olaçak ve eğlenme faktörün yükselir!

Sizde artık en güzel hediyeleri almak ve sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız eğer Indirimlr.com sayfasına mutlaka uğrayın!

p.s Yasemin Hanımın güzel sözlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.Bende bayıldım bu siteye ve artık takipçsiyim :)Sizde göz atmak isterseniz burdan buyrun!

16 Şubat 2011 Çarşamba

Bade İşçil is a babyface :)

Bade'yi ilk defa Mahsun Kırmızıgül'ün liseli aşkı olarak tanıdığımdan beri çok beğenirim.O tam bir babyface:)40 yaşınada gelse o yüz hatları sayesinde hep çıtır kalır diye düşüyorum.Ama sadece yüz güzelliğini değil,tarzını da beğeniyorum,çok tarz biri değil belki ama TR'de beğendiğim isimlerden..=)

 







Ayrıca saç renginede bayılıyorum:)


15 Şubat 2011 Salı

♥ My Gifts from Germany and France ♥

Her zaman söylüyorum,insanın her zaman sırtını yaslayabildiği,zor gününde yanında olan veya mutluluğunu il onunla paylaştığı bi arkadaşı olmalı ya bu hayatta..:)Bend bu konuda şanslı insanlardanım sanırım..
Canım arkadaşım M. sömestr tatilinde Almanya'ya,Fransa'ya gitmişti..Bakın bana oralardan neler getirmiş,Arkadaşın düşüncelisi böyle olur valla..


Ben H&M'nin Blue My Mind ojesini Edacımda çok beğenip  sipariş vermiştim Ankara'da hala bi H&M olmadığı için,ama bitanecim beni ojelere boğmuş çok seviyo Ayshenur diye :)Peki  Milka çilekli yoğurtluya bin basar lezzetteki Alaman Çaklıtına ne demeli,valla verdiğim bi kaç kilocuguda  kat kat almam an meselesi:)Paris Anahtarlıgım,H&M lipgloss'uma da bayıldım tabiki;)


Tekrar çok teşekkür ederim canım benim..Cok seviyorum seniii♥
(Ojelerin swachlarıylada karşınızda olcam tabiki)

10 Şubat 2011 Perşembe

MAC hakkında yardım

İlk defa bi makyaj malzemesini bu kdr beğendim,oda galiba limited edition çıktı..:( MAC'ten alışveriş yapan biri olmadıgım içinde şaşkınlık içindeyim bu kdr beğenilen ürünü neden uzun süre piyasada tutmazsınız,ilginç bi pazarlama stratejisi ne dim:)

Beğendiğim ürün TARTEN TALE'den 'PEARLGLIDE EYE LINER UNDERCURRENT'

(2. resmi Mugetto'dan aldım)

Geçen hafta Ankara kentparkta aradım bu ürünü,ille undercurent olmasada olurdu tam adıyla söyledim görevli bayan daha önce hiç duymamış gibi davranmasın mı:(  Eski koleksiyonsa bilmem dedi,oda nasıl bişiyse..:S Böyle yani,Şimdiii soruyorum artık bu ürünün bulabilme ihtimalim yokmu hiç cidden?Şehrinde görenler varsa bana ulaşırlarmı pls...Belki beni sevindirmek isterler:)

Aradığım kalemi bulamayınca teselli olsun diye daha önce siyahını kullandıgım ve kalıcılığını çok beğendiğim Flormar'ın Ultra Blue eyeliner'ını aldım Fiyatı:6 Tl
Buda güzel bi renk turkuaz severler mutlaka almaılı cok sevdim ama mac'imin yerini doldurabilirmi emin diilim:O

8 Şubat 2011 Salı

Demet Akalın Hürrem'e özenirse :D


Demet son olarakta saçını karamele boyatıp saç ekletmiş,hürreme özenip..Ve habere göre arkadaşları da çok beğenmiş..
Bende çok güldüm,iyi ki boyatmış
Demet ztn yapılmışları yapmaktan "yapılmalıları"göremiyo,tek sorunu bu bence...En başta yapması gerekende kendine acilen "özgün" bi stil danışmanı bulmak!

7 Şubat 2011 Pazartesi

Aşk Tesadüfleri Sever &Ne giydim?


Ne zamandır böyle sahici bi film izlememiştim,önce söylemek istiyorum ağlamadım,bu benim için büyük bi başarı da:)
Film,bana BİZ'i hatırlattı 3 yıl 7 ay önceki halimizi,çünkü herşey bi konserde tesadüf eseri yanyana durmamızla başlamıştı,ondan önce tanışıyo,birbirimizden hoşlanıyor ama kafamızda bazı şeyler netleşmiyodu ki,o gün 19 Mayıs 2007'de herkes planını değiştirip Demet Akalın konserine gitmeye karar vermişti sanki,ve bende o koskoca  konser alanından gidip gidip O'nun yanında durdum ve onu hiç görmeden..:)

..TESADÜFLER GÜZELDİR..

Filmi izleyince hadi be daha neler demedim hiç çünkü bende bu tesadüfler sonucu aşık olmuş biriyim:)
Neyse,kendimi bırakıp filmden bahsedeyim biraz:)
Mehmet Günsur'u çook özlemişiz bi kere,aşkı en güzel oynayan adamlardan biri bence,Belçim'e hep nötrdüm hala öyle ama filmdeki rolünü sevdim çok yakışmıştı ona bu rol :)Film cnmmm Ankara'mda geçiyodu çogunlukla,o yüzdende ayrı bi sıcak,bildik geldi bana:)Son olarak soundtracklar mükemmeldi,Demir demirkan,teoman,şebnem ferah,Hatta müslüm baba tek kelimeyle şahaneydi..Her şarkı çok yerinde ve çok anlamlıydı..
Bayıldım,mutlaka izleyin derim ben!

Peki cnm sevgilimle geçen (ve biten:( ) bu güzel günde ne mi giydim?




Ceket:Bershka
Pant:Zara
Ayakkabı:Lovely Shoes

6 Şubat 2011 Pazar

Yeni Ojelerim :)

Kendime oje diyeti koydum bir ay hiç oje almıcam,yoksa bu böyle olmayacak,ojelerin cogunu daha yarıya kdr gelmeden bozulduğu için atmaya başladım!En azından bi süre elimdeki kullanırım
Ojelerime son eklediklerimi de size gösteriim sonra bi süre durulurum umarım:)

1)Flormar Supershine Shine and hot No:14


Tam bir parti ojesi,ışıl ışıl bişi
Yıllardır simli oje kullanmıyodum,tatlı oje bloglarından görüp özendim..Bunu bide mat beyazla karıştırmayı düşünüyorum acaba nasıl olurki diye meraktayım:)

2)Clarie's No:38


 Bu oje bu yazımda bahsettiğim ojenin 2 ton fln açığı daha çok turkuaz..Beni benden alan renklerden biride bu oje!Her rengin insana verdiği duygu ayrı,dedikleri doğru galiba =)





5 Şubat 2011 Cumartesi

Mutlaka İzleyin dediĞim filmler:)

Başlığım gayet iddialı farkettim ama ufak dvd koleksiyonumun nadide parçaları  bu bahsedeceğim filmler..

Güzel (ama buzzz! gibi) tatil günlerinin tadı nasıl çıkarılır,elbette güzel filmler izleyip kitaplar okuyarak,Dimi ama?:)

İlk film "The Bucket List " veya "Şimdi ya da Asla"


2008 tarihli mükemmel bi film,hayatın gerçekleriyle insanı tatlı tatlı yüzyüze getiriyor.
Mutlaka izleyin derim!

2.Film ise "Marley& Me"


Jennifer Anniston'ın basrolünde oynadıgı bu şahane filmde kimi zaman katıla katıla güleceksiniz kimi zaman ise hüzünleneceksiniz,filmde köpek Marley'in aileye katılışıyla başlayan serüven anlatılıyor,ben izlerken hem cok güldüm hemde agladım biraz...Spolier yok,izleyin görün diyorum sadece..Sizinde begeneceğinize eminim!

Yeni filmlerde buluşmak üzere :)



2 Şubat 2011 Çarşamba

Tırnak Süslemece :)

Bugün güne keyifsiz başlayınca bu eglenceli tırnaklarımı paylaşasım gelmedi,bütün gün üzgündüm diyebilirim ama hayat devam ediyo işte...:/
Tırnaklarıma Pastel No:75 sürmüştüm ne kdr ciddi bu tırnaklar deyip üstüne nokta ve çizgiler yaptım,tırnak süslerken noktayı bi ara cok kullanırdım ama aklıma gelmiodu Zuzucumda görünce bendeeee yapiim!" dedim ve hemen yptım:)




(Benmi beceriksizim yoksa kaç tane fotoğraf çektiysemde tırnaklarımın tatlılıgını yansıtamadım mı?)

1 Şubat 2011 Salı

Trend Alarmı:KIRMIZI ♥

Bu sezon kırmızı severlerin sezonu olacak ,
Her yerde karşımıza çıkacak olan bu kırmızı-lacivert uyumuna ben kendimi bildim bileli bayılırdım o yüzden yeni sezondan alacaklarım şimdiden aklıma yazılmış durumda:)

bunlar ise İnditex Group mağazalardan sizler için seçtiklerim:








Erkeklerde unutulmamış:)


Şimdiden yazı çook özledim:)



Pride'dan Hediye vaaarr!

Sevgili pride sevgililer gününün yaklaşmasını fırsat bilerek bi hediye cekilişi yapacakmış hediyeside Vivienne Westwood MELİSSA :)
Bende isterim bende isterim derseniz burdan buyrun!