9 Temmuz 2016 Cumartesi

HASK Şampuan- Saç Kremi ve Saç Bakım Yağları

Herkese Merhabalar!
Gratis'lerde satılan bu HASK markalı saç bakım ürünleriyle hala tanışmayanınız varsa çok geç kalmış sayılmazsınız.Ben bu ürünü 1 seneye yakın bir zamandır kullanıp postunu bir türlü giremedim gerçi ama elimden gelse her indirim döneminde stoklayacağım ama şampuanların/kremerin raf ömrüne güvenemiyorum.Zaten pek fazla da indirime girmiyor sanırsam.Ben sadece yağları indirimde kapabilmiş biri olarak denk gelirseniz deneyin diyorum.Şampuanı/Saç Kremi 13 veya 18 TL idi sanırım(yanlış da hatırıyor olabilirim ama) 

HASK, toplam 4 çeşitten oluşuyormuş.Bunlar: Keratin Protein, Monoi Oil, Macadamia Oil ve Argan Oil. Şampuanlarında Alkol,Paraben vb. zararlı maddeler içermemesi de cabası.

Özellikle problemli bir saçınız yoksa denemelisiniz, saçı yumuşatması ve kokusu efsane!!! uzun zamandır kullanıyorum ki şampuan değiştirmeyi çok severiz ben de saçım da ama bunu  çok bi sevdik bırakamıyoruz  hatta kıyamaya kıyamaya kullanıyorum diyebilirim.



Farklı özleriyle hepsi birbirinden güzel. Blogum kozmetik bloguna dönmeden yazımı sonlandırıyorum. :) Başka yeni ürünlerde görüşmek ümidiyleeeeee!