16 Temmuz 2011 Cumartesi

Beğenmek ne kelime...

Çoğumuz illa ki Zara'nın yeni sezonuna göz atnışsınızdır...Bende şu indirim döneminde elim gitmese de bi, bakaıyim neler var modundaydım ki,Zara yeni sezonda ilk AŞIK olduğum parça Men bölümünden,inanabiliyomusunuz :):):)



Bu ayakkabıyı ilk gördüğüm an vuruldum,hemen sevgilime anlattım ertesi günü gösterdim ama ben giyemem yea! cevabını aldım...
Hı sanmayın ki yenilikleri sevmeyen biri,aynı gün ona espadril aldık :D:D:D

Nerdeyse kendime alıp giycem o derece :))

2.de kendim için göz koyduğum bi güzellik:


Bu ayakkabıyla 1.80 olacak olsamda hem fiyatı,hem de Zara ayakkabılarına artık kalmamış güvenim yüzünden bekliyorum bakalım

Buarada farkettiyseniz saks mavisi ikisi de,yoksa bu bir "TREND  ALERT" mi?

Hahahahah:D
Hepinizi Seviyorum:*

13 yorum:

nm dedi ki...

ikisine de bayıldım, ay ben de gidim bakim zara'ya şu dolgu topuk olan için. gerçi kesin yoktur benim ayağıma olacak boyda, 41 numara giyiyorum ben ve çoğu yerde olmuyo maalesef..

Ayshenur dedi ki...

Nemo Latte:bende 36 giydiğim için cogu ayakkabıyı bulamıorum da bak bncede cnm veya adını yazdır no gelirse sana hbr verirler yeni sezon ve pahallı olunca hbrsiz bırakmıolar cünkü;)

alice dedi ki...

ikisi de çok güzeller ve bi çift için çok idealler =)

Ayshenur dedi ki...

alice:Aynen tatlım ins birileri duyar sesimizi :)

onorr dedi ki...

Ayshenur, Zara'da ve birkaç farklı markada gördüm o ayakkabılardan. Bence çok hoşlar ama ne ile kombine edebilirim emin olamadım o yüzden almadım ben :( Halbuki çok hoşuma gittiler!

sevda s. dedi ki...

Çok güzelmiş ama ben dolgu topukla yürümeyi beceremiyorum yahuuuu :(

Adsız dedi ki...

zaradan en son geçen sene alışveriş yaptım;bu sene sadece kaban aldım;ya herşey o günün modasına göre;o zaman herkesle aynı anda giyicek,sonra da herkesle aynı anda dolaba gömüceksin;fosforlar,renk blokları hiç bana göre değil mesela böyle olunca yarısı eleniyor zaten:D bloglarda zaradan alınan enfes parçaları görüyorum tabi ama onları da görücek kadar duramıyorum :D

Adsız dedi ki...

Of evet çok beğendim erkek arkadaşımı sürükleye sürükleye götürücem Zara'ya!

http://wayoutmonster.blogspot.com/

Ayshenur dedi ki...

onorr:Cnm kombin konusunda en sıkıntıya düşmeyecegin aakkabılar bence bunlar,htta olmayacak sey düşünemiorum;)

sevda s:Bende platform olmayan hiç bi topuklu ayakkabıyla yürümeyi beceremiorum cnmm ama dolgu topuklarlada cok rahatım:)

Ayshenur dedi ki...

luzumsuzisleruzmani :Tatım bende tam aksi bu sezon zara'ya öldüm bittim renkli giyinmeyi sevdiğimden ama anladgm kdryla sn bıraz daha klasik giyiniosun o yüzden normal!

Monster! :Ah ah keske bnde sevgilimi bunu giymeye ikna edebilsem :)gözümü ayakkabıdan alamıorum herhalde ondan ilgi dagılmasın die yapıo bu inadı:D

Unknown dedi ki...

mavi ayakkabının aynısının bayan versiyonunu japon style bi sitede görmüştüm canım al içinde kalmasın bence de çok güzel:)

Ayshenur dedi ki...

Benden Bişeyler :Cnm alması degilde giymesi dert gibi o kdr yüksek topukki bi yamrulsam direk bilegimi incitirim deneyip korktum:)

The Lizard Queen dedi ki...

su anda nine west'te de inanilmaz bir indirim var ve ayakkabilar sahane

http://the-lizard-queen.blogspot.com/