15 Mayıs 2013 Çarşamba

Muhteşem Topuzun Sırrı

Slmlar herkese,epeydir kayıptım farkındayım ama sürekli sınav/mülakat kostrdum durdum ve sonunda hep hayal ettiğim uzman yardımcılıgını kazanıp yine aranıza döndüm :)

Bugün bile bir  kurumun müfettişlik mülakatından cıktım hatta ama istedigim kurum ve pozisyon olduktan sonra geri kalan pek de önemli degil acıkcası :)

Benden hbrler böyleydi,
Şimdi benim hep bayılıp bittiğim benim sacım neden böyle düzgün olmuyor diye ahlanıp vahlandıgım bi topuzun sırrını veriyorumm hazırsanız :P



Asosta gezinirken bakın ne buldum bu "Bun Ring" adı verilen tokavari sey sayesinde bu harika bi o kadar da sık topuzu yapabilirsiniz hele bide yazın kavurucu sıcaklarında benim için eşsiz bi sac modeli olacagı kesin;)
Sipariş için böyle buyrun!


5 yorum:

kulotlupatik dedi ki...

Aynı tokayı Rossmann'dan 2,99 tlye alıyorum ben.

Esra dedi ki...

canım bunlar hm, rossmann, watsons gibi yerlerde 3-5 liraya satılıyor epeydir. Her saç rengine uygun renkleri de mevcut. Tabi büyüklükleri değiştikçe ücreti de değişiyor ama asostaki pek pahalı geldi bana..

Ayshenur dedi ki...

kulotlupatik:Tam ihtiyacım olan bilgi,saol ;)bnde ebaydan sıpars vermstm ama o kdrda bekleyemıcektm arastrmaya baslamıstm :)

Ne giysem:evt sızın dedgınız fyatlara gore hemde nası pahallı hemen bakıcam cnm cok tskler ;)

ÇITIR dedi ki...

bende h&m den aldım 4,99 tl ye henüz kullanmasamda çok iyi görünüyor topuzlar :)

Ayshenur dedi ki...

ÇITIR:bende aldım H&M den,sıcak yaz günlerındeki yeni vazgecılmez sac modelim oldu :)