9 Ekim 2010 Cumartesi

Hava Mavi Olsun yaa!

Yazılarınızı okuyorum kimse üşüyorum fln demiyo acaba ben mi abartıyorum falan demeye başladım..:)Şu hafta başından beri tek düşünebildiğim çok üşüdüğüm şimdiden kat kat lahana gibi giyiniyorum,ayaklarımdan pandiflerim eksik olmuyor..kaç bardak çay içiyorum onu bende bilmiyorum,dişlerime bişi olmasından korktugumdan artık meyve çaylarına fln geçeyim diyorum o derece yani!:S Ve hatta eğer hareketsiz kalıyorsam burnumun ucu üşüyo:)
Ve daha aylardan EKİM!:o

Bugün annemle alışverişe giderken bahçenin birindeki ayva ağacında Bayağı bi çok ayva görünce annişim "ayva cok olursa o kış çok soğuk geçer derlerdi bak doğruymuş" demesinmi başşımdan kaynar sular döküldü..Ve böylece ısındım:P ıyy kötüydü tmm kabul ama durumumun vehametini anlayın diye yaptım bunu :D:D:D

Soğuğun,kışın tek bi güzelliği ise market raflarındaki yeşillikler,meyve sebzelerin bolluğu ve güzelliğidir sanırım...Ve tabi ardından gelen bi kase dolusu mevsim salata:)

Umarım geri havalar az da olsa düzelir ve bir sürede öyle gider..HAVA MAVİ OLSUN yaaa!:)(buda cocuklugumdan beri söylediğim bi repliğim buarada:D )

7 yorum:

huylandırma servisi dedi ki...

bencede hava mavi olsun:) bulut beyler çekilsin önünden.

Ayshenur dedi ki...

huylandırma servisi:Dimi ama yazık bu gri gökyüzünün altında dolaşan biz insancıklara :):)

Kürksever dedi ki...

E Londra'da, Seattle'da, St. Petersburg'da yaşayan, 365 günün 300'ünde (tamam biraz abarttım) gri havaya mahkum olanlar ne yapsın o zaman?

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

soğuk olmasın bulutlar gökyüzünü sarmasın =( bu arada mimledim seni canım ;)

Ayshenur dedi ki...

Coşkun Hürsel:Bana mı kızdın yaa öle bi söylemişsinki :D
Onlar içinde dileğim ztn hava keske hep mavi olsa hiç bulutlanmasa :)

ayşa:dimi cnmm yaa hiç sewmiyorum soguk havaları ondanda kötüsü karanlık günleri...
ayrıca hemen bakıyorum mimişkomada:D

Kürksever dedi ki...

Ayshenur, yok canım estağfirullah kızmadım tabii ki. Sadece, "halimize şükredelim, daha beter durumda olanlar var" diyecektim, iyi diyememişim.

Şöyle bir slogan patlatsak nasıl olur: Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız her daim MAVİ olsun!

Ayshenur dedi ki...

Coşkun Hürsel:O zmn sorun yok ayrıca güzel slogan olmuş;)

Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız her daim MAVİ olsun !!!:)

Ayrıca sürekli meteroljiden gelen haberlere göre aktarıyorum ama pastırma sıcaklarımı ne geliyomuş :D bnden müjde olsunnn!:)