18 Şubat 2011 Cuma

indirimlr.com



Fırsat sitelerinden hediye almak son dönemlerde gerçekten çok popüler oldu! Mesela Groupon veya Markapon gibi fırsat siteleri bize hergün çok uygun fiyatlara, restoranlardan sinemaya, dans kurslarından güzellik merkezlerine kadar fırsatlar sunuyor! Sizde bu şekil sevdiklerinize hediye almak istiyorsanız eğer ve acaba hangi siteden alışveriş yapsam diye düsünüyorsanız size bir müjdem var: Indirimlr.com sayfasını hiç duydunuzmu?


Indirimlr – kategorilere göre sırlanmış, tüm fırsatların bir arada olan, interaktif ve kolay kullanımlı bir platform hazırladı.

Kimin senin için en iyi teklifleri sunduğunu karar vermen için, tüm fırsat sitelerini, Alexa Rank puanlarını ve şehirlerin sayılarını bir listede sunuyor. Ayrıca, seçeneğini daha da kolaylaştırman için, siteler hakkında kendi yorumlarını açıklaman mümkündür. Böylece Indirimlr ile boş zamanlarını organize etmen daha kolay ve çabuk olaçak ve eğlenme faktörün yükselir!

Sizde artık en güzel hediyeleri almak ve sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız eğer Indirimlr.com sayfasına mutlaka uğrayın!

p.s Yasemin Hanımın güzel sözlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.Bende bayıldım bu siteye ve artık takipçsiyim :)Sizde göz atmak isterseniz burdan buyrun!

2 yorum:

pembe fiyonk dedi ki...

pAaylaşım için teşekkürler canım

Ayshenur dedi ki...

pembe fiyonk:ne demk tatlım:)