30 Ekim 2011 Pazar

..Oh miss..

Bayram temizliği yapıyordum hazır herşeyi düzenlemişken bir kozmetik postu hazırlayım dedim ;)

Ben kişisel temizlik ürünleri grubunda en çok deodorant kısmında titizlenenlerdenim,nolursa olsun mis gibi kokayım isterim ve bunun için de genelde pek çok ürünü birlikte kullanırım..

Bunlar bu ara alıp kullandıklarım:


Sol baştan:
REXONA Sexy antipersperantlı Bu ürün bana hediye olarak verilmişti,Rexona'nın en son çıkardıgı deodorantlardan,bi de happy olanı var ama ben bunun kokusunu inanılmaz alerjik bulduğumdan hiç kullanamıyorum,ve pek önermem açıkçası!

REXONA Teens'lere bayılıyorum ilk çıktığı zamandan beri severek kullanıyorum,çanta boyu gibi oldugu içinde kolaylıkla çantada taşınabiliyor
NIVEA angel star ise Rexona Teens'ten ilham alınarak çıkarılan bi ürün,çok hoş bi kokusu var ve cidden gün boyu etkili!(Bu deneme boyuydu)
Nivea Calm&Care ve Nivea double effect Stick ise gün içinde oldukça çok terleyenlere göre ürünler,ikisini de çok sevsemde benim gönlümde yatan aslan:Nivea Double Effect


Kokusu çok ama çok güzel!


Şimdilik benden bu kadar 
Bundan sonra ara ara kozmetik ürünleri tanıtım postlarını yapmayı düşünüyorum,ama tabi vakit bulabilirsem:(

Peki sizin kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz ürünler neler?

10 yorum:

Junkhead dedi ki...

Nivea double effect ben de bir kere kullanmıştım,hakkaten güzel bir ürün . Kokusuna ben de bayılmıştım ;) Ama genelde Lady speed stick kullanıyorum,çiçek kokulu olanını . Gayet de memnunum, hiç bir zaman koku yapmıyor . Terleme yapsa bile koku asla olmuyor o yüzden çok seviyorum :) Deodorant olarak Nivea serilerinden birkaç tane var severek kullandığım . Deoda Nivea'dan vazgeçmem .

Ayshenur dedi ki...

Junkhead:ben o markayı jel die güvenip bi trlü almıodum,katı stigide varms ve kullanan herkes de cok memnun oldgunu soyluo hakikaten cnm ama nivea can yaa!vazgecemıorumki baska bisi denyim ;)

Leah dedi ki...

Ayshenur ya sana da öyle geliyo mu bu rexonalar geçen sene çok daha ucuzdu. ben 2 liraya deodorant aldığımı hatırlıyorum. şimdi en az 5-6 lira olmuş bunlar. ben mi yanlış hatırlıyorum bana mı öyle geliyo acaba.

benim de favorim nivea double effect bu esnada. mucuk kalp kuzucum :*

Rainbow Gatherer dedi ki...

rexona lar inanılmaz bozuldu son zamanlarda, eski etkileri kalmamış antiperpirant olanların. Lady speed stick çok başarılı ve kokusu hiç gitmiyor 24 saat boyunca, Fa deodorantlar da güzel.

http://rainbowgatherer.blogspot.com

Ayshenur dedi ki...

Leah :cnm bn hic 2liraya almadım vlla hep 5,6ya aldım da garip kampanyalar yapıolar marketler su kdr alısverise 2lira gibi blki ona denk gelmişsindr sen kuzucum ;)

Rainbow Gatherer :Tatlım ben rexonayı hala seviorumda bu yeni seri cok kötü happy ile sexy bıyyk cok sekerli kokular fln,ama tüketici parfüm gbi kullanmak istiorum antipersperantı az olsun dio die cvirdiler bndandır belki de Lady speed stick'i mrk ettim he bi onuda deniyim bakalım

Adsız dedi ki...

bende hic rexona ve nivea kullanmam.
tuhaf bir huyum var.
hep ayni magzaya, ayni lokantaya ayni otobüsü felan alirim.
degisik seyler denemem :S

Kuzununannesi dedi ki...

NIVEA YI ROLL ON DA COK BEGENIRIM..ONUN HARICINDE BEN KARMAKARISIGIM,YUZ KREMIM VICHY TEMIZLEME JELIM AVENE:)) SAYMKALA BITMEZ:))

Ayshenur dedi ki...

cirkin hatun:degısık seylerde denemelısın ama cnm bnce yaa risk sevmeyen bi yapın var demkki senin ;)
Kokoşum:o kdr cok ürün kullanıyoruz ki buda pek cok marka demk oluyo cnm haklısın snde! ;)

ryhn dedi ki...

Bende niveayi begeniorm :) ayrica musait oldgn zaman ojelrni bizmle paylsrmsn :)

Ayshenur dedi ki...

ryhn:ayy paylasırım tabkı cnm ama önce bi derlemem lazm galıba ;)