20 Ekim 2011 Perşembe

Ulusal Acımız,Ulusal Yasımız

Yine oldu olan,yine gencecik Mehmetler,Ahmetler toprak oldu...
Boğazımız düğüm düğüm,aileleri keder dolu,
bu acıya dayanamayan annenin vefatı mı dersin yoksa öfkeli ama eli kolu bi halk mı?

Bazen diyorum ki biz böyle duyarsız-umursamaz oldukça daha kaç tane mehmet gider,bazen de sadece bu teröre lanet etmekle yetiniyorum!

ve umarım gerçek kalıcı çözümleri biz değilsek bile çocuklarımız görür,yoksa böyle bi dünyaya çocuk getirmek fikri hiçte maku gelmiyor!

P.s içimi dökmeden rahat edemicem;
"Amaannn bende bu sehit hbrlerine hiçççç dayanamıyorum ya cevirin şu hbrleri yapacak bişi diyen yok" diyen gafil,sana sözüm;sende haklısın ateş sadece düştüğü yeri yakıyor,ama dua et ki o ateş bi gün kor olup seni de yakmasın!


3 yorum:

Adsız dedi ki...

: ((( Allah sehitlerimize rahmet, ailelerine sabir versin, bir daha böyle kayiplar yasamayalim artik : ((((

persofone dedi ki...

ağzına sağlık! ay dayanamıyorum ay izlemiyorum diyenler hep hikaye umursamıyor gafil sanıyor ki bana birşey olmaz !! bende dayanamıyorum o bayrağa sarılı tabutları görmeye 1991 doğumlu yiğitlerin ölmesine kötü evlerde baraklarda yaşayan ailelerin acısına bende dayanamıyorum ama izleyip ağlıyorum onlar nasıl feryat ediyorsa bende öyle bağıra bağıra ağlıyorum içim yansın ki tek bir şehidi dahi unutmayım !!!

Ayshenur dedi ki...

viva:Umarım bu sadece bizim lafımızda kalmazda gercekten bi daha bole acılar yaşanmaz cnmm amin;)

persofone:aynen cnm çok güzel demişsin unutmamalıyız ve unutturmamalıyız,o ocaklar dağılmışken ben gülsem vicdan azabı duyuyorum ama kahretsin ki elimizden bişey gelmio ve bu beni dahada sinirlendiriyo:(