13 Eylül 2010 Pazartesi

Dünya 2.siyiz :)

Gönül isterdiki  1.olalım,Sokaklara dökülelim(ve buna ragmen kimse taşkınlık yapmasın),Gurbetçilerimiz göğüslerini gere gere gezsin basarımızla gururlansın, tarihe adımızı yazalım ama olmadı.

Ayrıca tabiki başta hepimiz üzüldük ama sonra düşününce 9 macta bir kere yenildik o da ABD gibi zorlu bi takıma ve final macında,Abd 'yi korkutabildik  baslarda ve cok iyi olmasada yine son kd ya kdr mücadele etmeyi bildik;)

Bize bu gururu yasattıgınız için cok tşkler 12 Dev adam ve Tanjevic!

6 yorum:

Fashionlicious Girl dedi ki...

efsane gibi bir maç sonucunda final heyecanını türkiye'ye yaşatmış, sonrasında, bana kalırsa, içlerinde oluşan önyargı sonucu finalde şampiyonluğu kaybetmişlerdir. ama sonuçta halen devlerimiz ve gurur kaynağımızdırlar. helal olsun sizlere ve azminize..

Ayshenur dedi ki...

Fashionlicious Girl:kesinlikle cnmm sırbıstan macında da aynısını demiştim bi güven eksikliği vardı fln ama olsun artık yınede bizim gurur kaynagımız oldular

ayrıca abd taraftarları dgru düzgün bi sewinmediler bile ruhsuzlar ya biz yenmiş olsak yer gök çınlardı:)

aşgaane dedi ki...

ne yalan söyliyim ki ben üzülmedim, ikincilik de güzel bi başarı... bize final heyecanını yaşatmaları bile yeter... 12 dev adama ve koçlarına sonsuz teşekkürler...

Ayshenur dedi ki...

hayatgüzel:kesnlkle cnm bnde ilk bi üzüldüm sonra mutlu ötesiydim:)valla helal olsun onlara!

Unknown dedi ki...

Ben çok üzüldüm yenilgiye biraz daha iyi oynayabilirdik sanki,ama yine de çok seviyorum onlar..Gurur nedeni dev varlıklar:)

Ayshenur dedi ki...

hepimiz aynı seyi düşünüyoruz ama galiba sonuca dünya 2.liğine odaklanmışız ;)