26 Mart 2010 Cuma

Kastamonu gulu:P

     of of onu özlemek  kötü hmde cok kötü..yani kötüydü...Artık delirme noktasına gelmiştimki artık seytana uyup onun yanına gtmeye karar verdim ben pek bi cesaretsizimdir!hemde yalan söylemeyi pek beceremem oyüzden 2 senedir bi kere bile askımın yanına gidememiştim ama dün gittim cok düşündüm-geri caydım ama sonunda gittim...Ohh!
dün 12 kastamonu otobüsüne atladgım gbi  onun yanında aldım solugu...Nasıda özlemişiz birbirimizi ya,bizi kavuştrmayanlar utansın:(Yayamas sevgülüm bana kastamonu gulu ve  kastamonudasın saka gibi arkadas!"diye takıldı durdu:D kastamonu küçücük bi şehirmiş bizim ilçe kadar bişi bi cumhuriyet meydanı vardı tarihi turistlik degere sahip olarak!vaktimiz cok sınırlı die detaylı gezemedik hiç bi yeri ama yemek yedik alışveriş yptık,dizi izledik (ki memnu iice sıkıcılasmaya basladı):S o kdr ama bana yetti (dicem yalan olcak) yetmedi aslada yetemez ama su 2aydan kısa bi vakit kala buna aglasmak anlamsz!gelicek sonra canımıniçi cok mutlu olcam bende inşallah!
işte bi kastamonu günü hatırası arkamda da miniminnacık bi çay var:)

NOT:Vizelerim başlıyo evham sıkıntı hali başgösterio yavaş yavaş haliyle..Ve yazacak çok seyim olmasına ragmen yavaş yavaş uzaklaşmak zorundayım pcden beni özleyin olurmu:( Tüm sınaw haftası yaklaşan bloggerlara Allahımdan kolaylıklar diliyorum!!!

6 yorum:

mughetto dedi ki...

Heyy,çok sevindim süper olmuş :))
Bende bi cesaret sevgilim askerken yanına gitmiştim..

Ayshenur dedi ki...

hmde nasıl ii oldu cnm vrya!;)

Adsız dedi ki...

Saç rengine bayıldım!
Çantana da (:

Ayshenur dedi ki...

saol cnm bnm sacı düşünüosan karamel üstüne bebek sarısı;)
cantamda nine westti ama kıs sezonuydu bitmiştir cnm:(

Tropik Rûya dedi ki...

Kastamonunun gülü başlıklı yazını görünce okumadan ve yorum yapmadan duramadım. Ben de kastamonuluyum da. :)) Sanırım sevgilin orada okuyor. Benim de sevgilim uzakta okuyor. Ne demek olduğunu iyi bilirim. Allah kavuştursun diyorum. bu arada saç rengine ben de bayıldım ^_^

Ayshenur dedi ki...

Tropik Rüya:Yok cnm orda okumyo orda oynuodu futbolcuda:)kastamonuspordaydı..Amaneysede dediğin gbi coookk zor:(allah herkesi sevdiğine kavustrsun;)